Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Oscar-díjat kapott a Zeneakadémia

A Zeneakadémia arculata 2014-ben elnyerte a design Oscar-díjnak is nevezett Red Dot Awardot. Az új intézményi imázs több mint hétezer pályázat közül nyerte el a 24 tagú nemzetközi zsűri tetszését. Szabó Stein Imre kommunikációs igazgatóval beszélgettünk.

1 Tovább

Ahol a közönség eggyé olvad a művésszel

Sikeres az első évad a Zeneakadémián. Az intézmény alig fél évvel az újranyitás és arculati újrateremtés után a nemzetközi koncertélet meghatározó szereplője: eddig 150 nyilvános, köztük közel 90 saját rendezésű koncertnek adott otthont. Nemzetközi szinten tényként kezelik, hogy Magyarország zenei nagyhatalom. A kérdés, hogyan tudjuk mindezt kamatoztatni. Erről beszélgettünk Szabó Stein Imre kommunikációs igazgatóval a 2014-es évadot meghírdető sajtótájékoztatón. Videó.

0 Tovább

Ki akar törni a Zenekadémia

A Szabó Stein Imre nevével fémjelzett kommunikációs stratégia egyértelmű célja, hogy kiszabadítsa a Zeneakadémiát és az általa képviselt sokszínű és gazdag zenei világot az elitkultúra elefántcsonttornyából. A 2013. október 22-én eredeti szépségében újranyíló Liszt Ferenc téri zenepalota intézményként is megújul. A zeneművészeti és zenetudományi egyetem mostantól egységet alkot a koncertszervezéssel. Világmárka épül.

0 Tovább

figaro

blogavatar

„A zene nem szentimentális szellemidézés, hanem aktív társadalom- és civilizációkritika.” Patricia Kopatchinskaja

Utolsó kommentek