Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Baráti Kristóf és Várdai István a Kaposfest új vezetője

Baráti Kristóf

A következő négy évben Baráti Kristóf hegedű- és Várdai István csellóművész irányítja művészeti vezetőként a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivált, a Kaposfestet, amelyen új zenészkör fog fellépni, közölték a fesztivál szervezői hétfőn.

1 Tovább

Jubilál a Kaposfest

Augusztus 13-19. között ötödik alkalommal rendezik meg a Kaposfestet (Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál), amelyen idén is világsztárok lépnek színpadra. A fesztivál művészeti vezetője Kokas Katalin hegedűművész.

0 Tovább

A vonósnégyes nem lejárt lemez

Bartókot játszott a csupa fiatalból álló Kelemen Kvartett a Szimpla kertben. A flashmobnak egyetlen célja volt, bebizonyítani, hogy a magas kultúra elit műfaja, a vonósnégyes élő zene és képes olyan hangulatot teremteni, mint egy jazzkoncert. Nézze meg videónkat!

0 Tovább

A sznobizmus ehhez már kevés

Fotók: Pályi Zsófia (Origo)

Szólista és kamaramuzsikus, egy rakás nemzetközi verseny első helyezettje, Liszt Ferenc-díjas hegedűsművész, nem mellesleg pedig a Kaposfest kamarazenei fesztivál művészeti vezetője, melyet negyedik alkalommal hoz tető alá. Kokas Katalin arra vállalkozott, hogy az elkövetkező 20 évben az elmúlt 350 év legszebb kamaradarabjait műsorra tűzze. Hogyan működhet egy ilyen fesztivál Magyarországon?

0 Tovább

figaro

blogavatar

„A zene nem szentimentális szellemidézés, hanem aktív társadalom- és civilizációkritika.” Patricia Kopatchinskaja

Utolsó kommentek