Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Anna Netrebko gyermekopera születésénél bábáskodik

Anna Netrebko, akinek árfolyamát a legmagasabban jegyzik jelenleg a szoprántőzsdén, gyermekopera-előadás védnöke az Esterházy-kastélyban.

0 Tovább

Akinek Putyin a barátja

Valerij Gergijev és Putyin

Valerij Gergijev, orosz sztárkarmester és az általa felfedezett, azóta világhírűvé vált Anna Netrebko közös fellépésre készülnek Szocsiban, a téli olimpiai játékok záróünnepségén. Az eseményre február 23-án kerül sor, amelyen Netrebko egy ezertagú gyerekkórussal énekel együtt, Gergijev vezényletével. A műsorban operaáriák nem, csak hazafias dalok szerepelnek.

0 Tovább

Netrebko a csúcsra juttat

"Hibátlan hang és vokalitás, amely valamivel inkább elmegy ugyan a verismo irányába, mint Verdinél ideális, de az ábrázolás érzékenysége, pontossága és intenzitása megvesztegető." Ezeket a sorokat Fodor Géza írta Anna Netrebko 2005-ös Traviatájáról. Vajon igaz-e mindez a napokban megjelenő Verdi-albumára? Hallgasson bele!

0 Tovább

A magas c királynői

A német klassikradio összegyűjtötte minden idők tíz legjobb szopránénekesét. A Figaro tesztelte a listát, és beszámol arról, milyennek hallja a magas c királynőit, Callastól Bartoliig.

7 Tovább

Anna Nyetrebko kicsapta a biztosítékot a Vörös téren

Több ezer operarajongó üdvrivalgása fogadta tegnap este a Vörös téren korunk legünnepeltebb díváját, Anna Nyetrebkót. A 41 éves sztár, mint azt az orosz újságírók a szemére vetették, ritkán lép fel szülőhazájában, a Kreml kulisszái előtt pedig még soha nem énekelt.

0 Tovább

figaro

blogavatar

„A zene nem szentimentális szellemidézés, hanem aktív társadalom- és civilizációkritika.” Patricia Kopatchinskaja

Utolsó kommentek